2010. november 29., hétfő

Olyan jó ez a világ!

Jó bizony! Még akkor is, amikor nem látszik annak. Dolgok vannak, valószínűleg nem véletlenül. Bármi, amit tapasztalunk, a mi saját projekciónk. Ezeket a projekciókat át lehet formálni jobbá. Magam sem tudom mindenre a megoldást, de ha többen figyelnek a megoldásra - és nem csak arra, ami látszik, akkor érdemben megváltoztatható a projekció. Bizonyára lesz, aki kiakad ezen a számon, de hát ilyen is történik. Így Karácsony közeledtével ilyesmi is előjöhet bennem. Persze ez a dal nem pesszimizmusra akar biztatni, inkább csak figyelmeztet, hogy járjunk nyitott szemmel és vegyük észre egymást, bármilyen helyzetben is vagyunk. Mert a világ igenis jó. :)

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Fóka!

Ha lehet ilyet mondani, nekem eddigi videóid közül ez tetszett a legjobban! Abszolút egyetértek a "hitvallásoddal." Élhetünk úgyis boldogan, hogy közben figyelünk egymásra, észrevesszük a másik embert is! Csak gratulálni tudok, és nagyon szépen KÖSZÖNÖM NEKED!!!

Földesi Judit Terézia írta...

Nekem nagyon tetszett a dal, bár kicsit elszomorított. Az a legnagyobb baj, hogy kevesen vagyunk, akik figyelünk egymásra!
Gratulálok!
Judit

Marcsi írta...

Igen ez nagyon jó , hogy rólunk emberekről szól és csak egyszerüen SZERETNI kell egymást. KÖSZIKE