2010. március 24., szerda

Beszélgetés a Kolostor Őrével

Ez a fickó nagyon szimpatikus volt nekem már akkor, amikor a blogjára tévedtem. Végre találkozhattam is vele és szerét ejthettük egy beszélgetésnek, amit sajnáltam volna csupán tíz percbe zsugorítani, ezért inkább két részben adom közre. Számomra ő egy hiteles spirituális ember. E húsz perc erejéig legyél Te is velünk ott a Margitszigeten.

Első rész:


Második rész:

7 megjegyzés:

Vincze Lajosné írta...

Köszönöm a Fóka Tv-nek Séra Andrással készített riportját. Örülök, hogy vannak még ilyen csodálatos emberek, mint ő, aki önzetlenül segít másoknak, erőt, hitet, békességet, humort, ezekkel együtt reményt ad az élet nehéz helyzeteiben.

Tisztelettel:
Vincze Lajosné

Jutka írta...

András valóban nagyszerű ember. Bár személyesen
még nem találkoztam Vele - önzetlensége, szeretete, kedvessége átsegített már nehéz, kilátástalan helyzeteken. Innen is köszönöm Neki!

Jutka

Unknown írta...

Évek óta vonzó számomra a meditációs spirituális világ. Sok mindent kipróbáltam, tanfolyamokon vettem részt, kiadványokat vásároltam, de senki nem tudott úgy rávezetni a meditáció lényegére, mint András a sahaja jógával.
Néhány hónapja, találtam rá a neten,olvastam írásait, regisztráltam, aztán még többet olvashattam.-:) Most már rendszeresen meditálok, és hihetetlenül másképp látom magamat, másokat és az élet dolgait.
Nagyon sokat segít, hogy a meditációs anyagokhoz bármikor hozzáférhetek, és mellé mindig új,érdekes olvasnivalót is kapok.
Nehezen hittem el, hogy mind ezt önzetlenül teszi, én is vártam a "számlát"-:)
Nem feltétlenül csak anyagiakra gondolok, hanem, hogy mikor akarnak valami olyanról meggyőzni, ami számomra nem elfogadható.
Mára már szerte foszlottak a kételyeim, mert a meditációk kapcsán rájöttem, hogy nem erőltetnek rám semmit.
Hálás vagyok és köszönöm!
D. Mária

Krisztina írta...

Nagyon köszönöm ezt a videót. Igazán szimpatikus András és amióta feliratkoztam a blogjára kapom sorban a meditációval kapcsolatos írásokat, zenéket, letöltöttem az önmegvalósítás meditációt, ami minden esetben átsegített ha magam alatt voltam, vagy ha egyszerűen csak jól akartam érezni magam.
Még egyszer köszönöm, és András szavait idézve: Csak könnyedén
Krisztina

Borbála írta...

Igen! András egy csodálatos ember. A riportot nézve mértéktelen hálát érzek iránta. Örömmel tölt el, hogy vele együtt utazhatom. Neki és a Shaja jógának köszönhetem a mértéktelen türelmem, nyugalmam, békém, jó megérzéseim,jó döntéseim , életem minőségi változását.Tiszta szivvel meg tudok bocsátani.Ezt akard megtapasztalni Te is!
Elfogultság nélkül mondom:-reggel meditálok és már délután már megint hiányzik!
Ha változást szeretnél, tarts velünk!
Csak könnyedén!
Üdvözlettel: Borbála!

Fóka írta...

Köszönöm a kedves hozzászólásokat András nevében is. Ezek a dolgok megmutatják igazán, hogy valóban érdemes ezt a dolgot tovább vinnem. Köszönöm!

Névtelen írta...

fulig vigyor vagyok :DDD annyira elveztem:))) janes